Ga naar de inhoud

Ervaring

Een strafproces is ingewikkeld. Wij pleiten al jaren in zittingzalen door heel Nederland. Wij vertellen uw verhaal. Kennen de regels van het spel. Wij denken vooruit. Zetten op het juiste moment een stap. Wij overtuigen.

Specialistische kennis

Het recht verandert en beweegt. Rechtspraak ontwikkelt zich voortdurend. De (forensische) wetenschap ook. Wij volgen wat er gebeurt, denken daarover na en dragen daaraan bij. Passen nieuwe ontwikkelingen toe. Kennis kan het verschil tussen veroordeling of vrijspraak uitmaken.

Vertrouwen

Vertrouwen is de basis van de relatie met onze cliënten. Wij zijn er niet om u naar de mond te praten, wij zeggen waar het op staat. Ook in de zittingszaal. Wij vechten voor uw zaak en staan er altijd voor u. Bepalen in overleg de te nemen stappen en strategie en lichten u daarbij uitgebreid voor.

Dienstverlening

Wij zijn er voor iedereen. Voor de betalende cliënt, maar als het nodig is ook voor de zaken op toevoeging. Een verdachte is de underdog. Wij bieden het tegenwicht. Strafrecht kent geen kantooruren. Wij zijn 24/7 bereikbaar als het moet. Wij zoeken de media niet. Alleen als het nodig is en u helpt.

Vergoeding

Zuketto advocaten voert een commerciële praktijk. In voorkomende gevallen wordt vooraf een vaste prijsafspraak gemaakt voor de behandeling van een zaak, of op basis van een vastgelegd uurtarief gewerkt, al dan niet met een vooraf bepaald maximum.

Indien er onvoldoende financiële draagkracht is kan er onder omstandigheden en in overleg ook worden gewerkt op basis van een toevoeging (gesubsidieerde rechtsbijstand / ‘pro-deo’). Prijsafspraken worden in overleg met de behandelend advocaat gemaakt en vastgelegd.